مواد لازم
• 125 گرم گوشت مغز ران گوساله
• 250 گرم میگو پاك شده
• سه ساقه پیازچه ساطوری شده
• دو قاشق سوپخوری بادام ریز خرد شده
• دو قاشق سوپخوری آرد ذرت
• دو قاشق چایخوری سس سویا
• 1/4 پیمانه خیارشور خرد شده
• قارچ كنسروی یك قوطی
• نمك، فلفل و روغن
• آرد ذرت
طرز تهیه
1. میگوها را همراه با گوشت چرخ کنید. پیازچه، بادام، فلفل، خیارشور، سس سویا و دو قاشق سوپخوری آرد ذرت را به مخلوط گوشت و میگو اضافه و همه مواد را در غذاساز مخلوط کنید.
2. سپس به شكل توپ كوچكی (گردو) فرم دهید. وسط آن یك عدد قارچ كوچك قرار دهید و در آرد ذرت بغلتانید. سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.